O nas

Podjetje Softproject smo hitro rastoči distributer dodatne opreme za mobilne aparate in tehničnih pripomočkov.

Preko Slovenije, kjer je naš sedež, naša poslovna mreža prepreda celotno Evropo. Krasijo nas fleksibilnost v uresničevanju svojevrstnih potreb in želja, hitrost in zanesljivost logističnih procesov, še posebej pa edinstvenost skrbno izbrane ponudbe.

Naše poslanstvo

S partnerji gradimo tesen in dolgoročni odnos, ki temelji na zanesljivosti, zaupanju in popolni podpori na vsakem koraku sodelovanja.

Play Video

Naše poslanstvo

Poslanstvo našega podjetja je tudi grajenje tesnega in dolgoročnega odnosa s partnerji, ki temelji na zanesljivosti, zaupanju in popolni podpori na vsakem koraku sodelovanja.

Stranke nas izberejo, saj smo manjše podjetje, ki je prav zato bolj fleksibilno in se lažje prilagaja specifikam strank, s katerimi rastemo vzajemno.

Po celotni Evropi sodelujemo že z več kot 1000 prodajnimi mesti, od modnih trgovin do Apple Premium Resellerjev in velikih prodajnih verig, ki prodajo izvajajo bodisi v živo bodisi preko spleta. Mrežo nenehno širimo.

Hitra in zanesljiva dobava

Hitro in zanesljivo dobavljamo ustrezne, pametne, visoko kakovostne in estetsko dovršene izdelke, ki nemudoma spodbudijo veliko povpraševanje.

Dodelani procesi

Najdemo rešitev za vsak problem, zaznan kjerkoli v skrbno dodelanem a fleksibilnem procesu distribucije, kar zagotavlja z nenehnim izpopolnjevanjem znanja in veščin zaposlenih ter posodabljanjem tehnoloških in poslovnih procesov.

Krepitev blagovnih znamk

Aktivno pristopamo h krepitvi blagovnih znamk, s katerimi poslujemo, skozi tesno sodelovanje s PR in marketinškimi službami ter s skrbno izbiro končnih prodajnih mest (resellerjev) za posamezno znamko.

Ekskluzivne novosti

Svoj distribucijski nabor blagovnih znamk in izdelkov nenehno dopolnjujemo z ekskluzivnimi in inovativnimi novostmi.

0 let

Tradicije & kakovosti

0

Prodajnih mest

Sodelujemo z več kot 1000 prodajnimi mesti po Evropi - od modnih trgovin do prodajnih verig.

V naši ponudbi so premium blagovne znamke za vaše mobilne naprave.