Naša
ponudba

Softproject ponudba obsega širok spekter izdelkov, od dodatkov za iPhone, iPad, Android do pametnih pripomočkov. 

Cilj, ki ga v podjetju Softproject nenehno zasledujemo, je mrežiti edinstvene, stilizirane in inovativne izdelke, s katerimi naše stranke dopolnjujejo in nadgrajujejo lastno ponudbo, svojim odjemalcem pa tako omogočajo, da znotraj pestrega izbora najdejo rešitev za še tako nenavadno željo.

Naša ponudba

Pri nas vsak reseller najde kaj zanimivega za prodajo ne ozirajoč se na ciljno skupino odjemalcev, ki ga obiskujejo.

Portrait of warehouse manager and client standing with laptop
Play Video
Play Video

Obvladujemo distribucijo

Prav preseganje ustaljenih okvirjev in priseganje na drugačnost v naboru naše ponudbe nam zagotavlja konkurenčnost na evropskem trgu. Zato v oblikovanju distribucijske ponudbe nismo pasivni, temveč nenehno spremljamo svetovne trende – drznemo si jih tudi kreirati.

Po celotni Evropi sodelujemo že z več kot 1000 prodajnimi mesti, od modnih trgovin do Apple Premium Resellerjev in velikih prodajnih verig, ki prodajo izvajajo bodisi v živo bodisi preko spleta. Mrežo nenehno širimo.

Zavedamo se, da so hitre in zanesljive dobavne poti – od proizvajalca do končnega cilja, pomembnejši del distribucijske storitve ter ključnega pomena za sklepanje uspešnih poslov in oblikovanje dolgoročnega partnerskega sodelovanja. To zavedanje nenehno izkazujemo skozi poslovno prakso.

Učinkovita logistika

Učinkovita logistika v našem podjetju omogoča popoln nadzor nad celotnim procesom, nepretrgan prenos informacij, znanj in veščin med zaposlenimi pa je zagotovilo za rešitev vsakega problema, ki se v procesu lahko pojavi.

Rastemo z vami

Ker ne želimo biti zgolj prekladalci paketov, veliko truda v podjetju Softproject vlagamo v razvoj blagovnih znamk iz naše distribucijske ponudbe.

Vsi naši dobavitelji so zato zelo skrbno izbrani.

Sodelujemo z več proizvajalci na Kitajskem, vsi pa so se predhodno zavezali k izpolnjevanju visokih zahtev zagotavljanja kakovosti vsakega izdelka, ki je skozi naše kanale nato plasiran na trg.

Posebno pozornost posvečamo tudi izbiri pravega resellerja, ki bo določen izdelek predstavil končnemu kupcu. Ob tem, da mu ponudimo nadstandarden izdelek za prodajo, mu hkrati zagotavljamo še kakovostne podporne storitve.
Priznamo, živimo za naše blagovne znamke!

Zagotovilo za uspeh

V podjetju verjamemo, da so tako tehnološki kot delovni procesi živa entiteta, ki se lahko nenehno spreminja in prilagaja.

Ekskluzivne novosti

Več kot 10-letne izkušnje v sektorju distribucije in logistike zato zaposleni v našem podjetju nenehno nadgrajujejo z dodatnimi izobraževanji in usposabljanji na področju marketinga, razvoja, kakovosti in logistike.

Na enak način pa se nenehno posodabljajo in optimizirajo tudi tehnologija in delovni pripomočki, ki jih zaposleni pri svojem delu uporabljajo, kot tudi delovni procesi.

0 let

Tradicije & kakovosti

0

Prodajnih mest

Dobrodošli v Softproject! Sklenite partnerstvo, s katerim boste ves čas pred konkurenco!

Gradimo tesne in dolgoročne odnose s partnerji, ki temeljijo na zanesljivosti, zaupanju in podpori pri sodelovanju.